Vieraskirja

Ninni Perko ja Sivuun Ensemble

NÄYTÄNNÖT LAPINLAHDEN SAIRAALASSA 21.—23.10.2014

OSTA LIPPU

Vieraskirja on tanssin ja teatterin rajamaastossa kulkeva kiertueteos ihmisen ainutlaatuisuudesta ja siitä, kun ei ole toista kokemuksia jakamassa. Itseltään kadonnut nuori mies, kosketusta kaipaava aikuinen nainen ja hänen leskiäitinsä etsivät suhdetta itseensä ja ympäristöönsä.  Jokaisen yksinäisyys on erilaista. Sillä on erilaisia seurauksia. He selviytyvät siitä eri tavoin.

Vieraskirja lähestyy aihettaan Suomen Punaisen Ristin Uudenmaan piirin työpajajaksosta nousseiden teemojen kautta: kaipaus, häpeä, haaveet, suru, syyllisyys ja kohtaamattomuus. Jarmo Saaren musiikin ja laulujen saattelema esitys pohtii, kuinka kauniita ja kipeitä asioita kohtaaminen ja merkityksen löytyminen ovat.

Esitys on tilattavissa terveydenhuollon ja sosiaalityön yksiköihin.

Vieraskirja on osa Yksinäisyys-projektia, joka on Tanssiteatteri Sivuun Ensemblen, Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön, SPR:n Uudenmaan piirin ja Vanhustyön keskusliiton Ystäväpiiri-toiminnan yhteinen hanke, jossa yksinäisyyttä käsitellään monien taiteenlajien keinoin. Projektia on tuettu opetus- ja kulttuuriministeriön erillisrahoituksella.

 

Sivuun2

 

Työryhmä

ESIINTYJÄT Leena Gustavson, Kati Kallio ja Mikko Niemistö
KOREOGRAFIA, OHJAUS Ninni Perko
MUSIIKKI JA ÄÄNISUUNNITTELU Jarmo Saari
VISUALISOINTI Hanna Sakara ja Heini Maaranen
TEKSTIT Nina Saikkonen ja työryhmä, Christina Rossetti
VALOKUVAT Hanna Sakara

Koreografiat on työstetty yhteistyössä esiintyjien kanssa.

Kuvat ja videot

Katso kaikki kuvat

Juuri nyt: Taideopiskelijat lähtevät kiertueelle hoitolaitoksiin ja vankiloihin. Lue lisää yhteistyöstä Taideyliopiston kanssa: Lue lisää »Yhteistyössä